واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد-کوار/ ۱۵ کشته و ۲۷ مصدوم تاکنون مفقودی ۳ گردشگر در دامغان / یک نفر جان باخت تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست

فواید سیب زمینی آب پز برای کبد

سیب زمینی آب پز به دلیل ویتامین‌ها و مواد معدنی مهمی که دارد، برای کبد بسیار مفید است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۰ - ۲۸ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 19
کد خبر: ۱۱۰۳۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیب زمینی آب پز فواید زیادی برای کبد دارد، زیرا به طور طبیعی سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی به ویژه پتاسیم، فسفر و ویتامین‌هایی مانند ویتامین B کمپلکس و ویتامین C است. کالری و چربی کمی دارد و محتوای بالای فیبر آن‌ها به احساس سیری کمک می‌کند.

برخلاف تصور رایج، سیب زمینی باعث افزایش وزن نمی‌شود، مگر اینکه کره یا خامه ترش را به آن اضافه کنید که در این حالت کالری و چربی را به میزان قابل توجهی افزایش می‌دهد؛ بنابراین اگر در تلاش برای کاهش وزن هستید، آن را با گیاهان یا ادویه‌های کم کالری مزه دار کنید.

فواید سیب زمینی آب پز برای کبد

یک سیب زمینی به وزن ۳۰۰ گرم حاوی:
۲۶۱ کالری
۶ گرم پروتئین.
۰.۳ گرم چربی.
۵ گرم فیبر.
۳ گرم شکر طبیعی.

جوشاندن یا سرخ کردن سیب زمینی با پوست آن فوایدی را که درون آن نهفته است حفظ می‌کند، اگر قبل از جوشاندن پوست آن‌ها جدا شود، بسیاری از آن‌ها از بین می‌روند.

 

تیمی از محققان شیمیدان در مرکز تحقیقات ملی مصر اخیراً مطالعه‌ای را در مورد فواید سیب زمینی آب پز برای کبد انجام دادند و این مطالعه نشان داد که خوردن آن به تقویت، محافظت و احیای کبد کمک می‌کند.

 

اهمیت خوردن سیب زمینی آب پز به این دلیل است که سرشار از ترکیبات آنتی اکسیدانی، سلنیوم، آهن، پتاسیم، منیزیم و بسیاری از عناصر دیگر است که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود.

این مطالعه همچنین ثابت کرد که خوردن سیب زمینی در افزایش ایمنی افراد مبتلا به شیستوزومیازیس و محافظت از کبد تأثیر مؤثری دارد.

 

یکی از فواید سیب زمینی آب پز برای کبد این است که حاوی درصد زیادی از ویتامین B کمپلکس است که به بدن در تشکیل سلول‌های خونی کمک می‌کند و از پروتئین، کربوهیدرات‌ها و چربی‌های غذایی که می‌خورید انرژی تولید می‌کند.

سیب زمینی آب پز موارد زیر را به بدن می‌رساند:

بیش از نیمی از نیاز روزانه به ویتامین B-۶ و B-۶.
به علاوه حدود ۳۰ درصد از تیامین و نیاسین مورد نیاز بدن.
همچنین حاوی مقدار زیادی ویتامین C است.

سیب زمینی آب پز و پوست کنده نیمی از محتوای ویتامین C خود را از دست می‌دهد و تنها ۲۵ درصد از ویتامین C مورد نیاز روزانه را تامین می‌کند./وبسایت «مفید»

ارسال نظر